Skip to main content

Pas encore prêt à postuler ? Rejoignez notre Global Talent Network.

Job Description

Office Administrator - Solna office

Solna, Suède R1439413

Solna, Suède

POSTULER

Description du poste

Är du intresserad av att arbeta för ett globalt företag som arbetar för att förbättra hälso- och sjukvården, kan detta vara en spännande möjlighet för dig.

IQVIA Nordics är en världsledande aktör som använder data, teknik, avancerad analys och mänsklig expertis för att driva resultat framåt inom hälso- och sjukvården. Tillsammans med de aktörer vi samarbetar med möjliggör vi ett modernare, effektivare och mer effektivt hälso- och sjukvårdssystem samt skapar genombrott som förändrar patientresultat. I de nordiska länderna har vi flera kontor i Sverige, Danmark, Finland och Norge. 

För den utannonserade tjänsten som Office Administrator på IQVIA Nordics, kommer du att vara en viktig del av Front Office. Vi söker dig som är en serviceinriktad person med god samarbetsförmåga. Att vara trevlig, uppmärksam och tillmötesgående är viktigt för att trivas i denna roll. Om du har några års erfarenhet av liknande arbete är det en fördel. Vi ser också att du är ansvarstagande och driven, och att du tar ägandeskap i din roll. Att stötta dina kollegor och välkomna besökare till kontoret är en central del av tjänsten.

Dina ansvarsområden kommer att inkludera:

  • Mottagning och besökshantering: Du kommer att vara det första ansiktet som våra besökare möter. Din trevliga och uppmärksamma attityd kommer att vara avgörande för att skapa en positiv upplevelse för alla som kommer till vårt kontor.
  • Kontorsadministration: Du kommer att ansvara för våra kontorslokaler och utrustning. Detta innefattar att se till att allt är i gott skick, hantera eventuella underhållsbehov och se till att kontoret är en trivsam arbetsmiljö.
  • Administrativa uppgifter: Du kommer att utföra olika administrativa uppgifter, inklusive korrespondens, dokumenthantering, och möteskoordinering. Du kommer även att vara del i specifika projekt som t ex konferenser och kundevent.

Färdigheter och kompetenser

  • Teknisk kompetens, Microsoft Office-paketet, erfarenhet av att arbeta i Excel.
  • Lösningsorienterad
  • Flytande svenska och engelska språkkunskaper är ett krav.
  • God social kompetens, erfarenhet av liknade roll samt att kommunicera via telefon. e-post och i möten.
  • En härlig laganda och en stark servicekänsla.

Tjänsten börjar den 1 november och är placerad på Pyramidvägen 7 i Solna, Sverige.

Vi ser fram emot din ansökan!

IQVIA is a leading global provider of clinical research services, commercial insights and healthcare intelligence to the life sciences and healthcare industries. We create intelligent connections to accelerate the development and commercialization of innovative medical treatments to help improve patient outcomes and population health worldwide. Learn more at https://jobs.iqvia.com

POSTULER

En Savoir Plus Sur Notre Facon De Travailler

Learn About How We Work

POSTES SIMILAIRES

Afficher toutes nos offres VOIR PLUS DE POSTES

Rejoignez notre Global Talent Network.

Restons connectés. Inscrivez-vous pour être informé(e) des nouvelles opportunités correspondant à vos souhaits de carrière.

Rejoignez notre réseau